Portret van mensen die hun worstelingen delen.

Zij ook

hun coming out

Zij waren ook depressief

“Zij ook” is het portret van echte mensen die uitkomen voor hun depressie of angsten.

Wat voelen zij tijdens hun donkerste momenten? Hoe gaan zij met hun depressie om? 

Zij delen ook hun waardevolle tips met jou tegen depressieve of angstige gevoelens. Want wat hen helpt kan jou ook helpen. 

Zij ook
blogs
VOOR JOU

blogs met liefde gemaakt 🖤

Deze pagina is volop in ontwikkeling. Wil je jouw verhaal hier ook kwijt? Stuur mij dan een berichtje via Social Media.
Leuk om van je te horen!

Paula heeft een dysthyme stoornis. Tips voor een blijer leven.
Zij ook

Paula heeft een dysthyme stoornis

Hoe je leeft met een depressie die terugkeert. Paula’s verhaal over haar dysthyme stoornis en Gouden Tip voor jou – tegen depressieve gevoelens.

“Ik neem je mee in mijn zoektocht in de strijd om te overleven tijdens de dagen dat dat het moeilijkst was, in de hoop dat jouw leven er misschien een klein beetje mooier, lichter en vooral minder eenzaam van wordt. Ik heb ontdekt hoe ik meer kan genieten van het leven, authentiek mag zijn en mezelf mag laten zien en ik hoop jou hiermee te inspireren.”

Ik stuur je maximaal één keer per week een mailtje met Inspiratie voor meer Rust, Zelfvertrouwen en Blijdschap!

ik hou weer van het leven!

Stella heeft vanwege stress, onrust, onzekerheid en depressies meer dan de helft van haar leven gespendeerd aan het zoeken naar RUST, ZELFVERTROUWEN en BLIJDSCHAP. En zij doet dit nog iedere dag. Wat zij onderweg heeft geleerd – van psychologen, coaches en door vallen en opstaan – deelt ze met jou, in haar openhartige blogs. 

Stella is gelukkig getrouwd, moeder, woont aan de kust en is gek op schrijven, uit eten gaan, verre reizen maken en turnen. In haar vrije uurtjes zingt zij (niet heel mooi).