zoek je hulp?

Contact

"voor als je een luisterend oor nodig hebt, van iemand die jou begrijpt"

Heb je een depressie, burn-out of zit je er tegenaan en ben je op zoek naar een luisterend oor? Dan ben ik er voor jou! Ik wil je graag, op basis van mijn ervaringen, advies geven (als je dat wilt). Of, als je gewoon eens lekker van je af wil praten, ben ik er.

Ik noem mijzelf geen coach of psycholoog (ik ga niet in je verleden zitten graven), maar ik kan jou wellicht helpen, door te delen wat ik heb geleerd vanuit eigen ervaring.  

Ik heb veel geworsteld met angsten, depressies (7), stress en burn-outklachten, maar ben er sterker uit gekomen. Wil je dat ook? Aarzel niet om contact op te nemen. 

luisterend oor bij angst, depressie, burn-out

Ja, ik wil contact

Wat je krijgt:

– 30 minuten lang een luisterend oor
– Iemand die je begrijpt, die weet hoe je je voelt
– Opluchting: een gesprek lucht op

Hoe het werkt: 

– Vul het contactformulier in of mail naar info@stellazoektrust.nl
– Geef aan wanneer jij kan. Ik kan meestal op: 
– Woensdagen van 12-14.30 uur
– Donderdagen 15-17 uur 
– Andere dagen in overleg

Wat het jou kost? € 37,50 incl. btw voor 30 minuten. Je betaalt aan het begin van het gesprek via een betaalverzoek. Stella zoekt Rust staat ingeschreven bij de KvK en behandelt jouw gegevens 100% vertrouwelijk. 

Contact:

Blogs
VOOR JOU

Blogs met liefde gemaakt 🖤

Schaap. Perfectionisme, de wolf in schaapskleren.
Zelfvertrouwen

Perfectionisme, een wolf in schaapskleren – zo verjaag jij de wolf

De afgelopen 30 jaar is de druk om perfect te willen zijn met 30 procent toegenomen, met name onder twintigers, zo stelt een Brits onderzoek onder 41.000 millennials.* Dat is best veel, vind je niet?

Perfectionisme.

Het lijkt een mooi woord, maar is de betekenis ervan even mooi? Ik ging op onderzoek uit en kwam erachter dat perfectionisme helemaal niet zo perfect is als je zou denken…

Rust

Als je 2-do-list je overweldigt – Zo vind je weer rust tussen alle 2-do’s

Soms raak ik weer in situaties waarvan ik denk: Voor wie doe ik het eigenlijk? Ik raak moe, gefrustreerd, overprikkeld. Totdat ik even stil ga staan en ik tot de wrange conclusie dat ik het zelf ben, die al die patronen (dat moeten) in stand houdt. Ik ben gek op 2-do-lists, en als jij dat ook bent (en daar misschien net als ik soms in doordraaft) is het wijs om even verder te lezen, want dit kan jou mogelijk helpen om weer rust te vinden tussen alle 2-do’s…

Meer Blogs?

schrijf je in voor m'n nieuwsbriefje

Ik stuur je maximaal één keer per week een mailtje met Inspiratie voor meer Rust, Zelfvertrouwen en Blijdschap!

Loading

ik hou weer van het leven!

Stella heeft vanwege stress, onrust, onzekerheid en depressies meer dan de helft van haar leven gespendeerd aan het zoeken naar RUST, ZELFVERTROUWEN en BLIJDSCHAP. En zij doet dit nog iedere dag. Wat zij onderweg heeft geleerd – van psychologen, coaches en door vallen en opstaan – deelt ze met jou, in haar openhartige blogs. 

Stella is gelukkig getrouwd, moeder, woont aan de kust en is gek op schrijven, uit eten gaan, verre reizen maken en turnen. In haar vrije uurtjes zingt zij (niet heel mooi).